Avarija įvyko ketvirtadienį, apie 14 val. 15 min., Elektrėnų sav., Elektrėnų sen., ties Kaktiniškių k.

Kauno link važiuojantis mikroautobusas „Mercedes-Benz“ ties degaline „Orlen“ rėžėsi į ta pačia kryptimi važiuojantį „Kelių priežiūros“ sunkvežimį.

Apie avariją pranešė susijaudinusi mikroautobuso keleivė. Merginai (gim.2003 m.) prireikė medikų pagalbos. Nukentėjusioji dėl sužalojimų nuvežta į ligoninę.

Vilniaus apskrities policijos duomenimis, kelininkų sunkvežimis važiavo su įjungtais geltonos spalvos įspėjamaisiais šviesos signalais.

Įtariama, kad avarija įvyko, nes „Mercedes-Benz“ vairuotojas (gim. 1982 m.) nesilaikė saugaus greičio.

Papildyta:

Lietuvos kelių policija praneša, kad per avariją eismo sąlygos buvo labai prastos – lijundra ir rūkas.

Mikroautobuso „Mercedes-Benz 311 CDI“ vairuotojas, 40 metų Ukrainos pilietis, aplenkęs važiuojantį krovininį automobilį, grįždamas į pirmąją juostą, atsitrenkė į ja važiuojantį kelininkų automobilį. Šis važiavo ne tik su geltonais švyturėliais, bet ir šviečiančia nukreipiamąja rodykle.

Mikroautobusu važiavo 7 keleivės, Ukrainos pilietės. Nukentėjo dvejų metų neturinti mergaitė bei 19-os, 21-erių, 36-erių ir 49 metų moterys.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją