Visos avarijos įvyko apie 7 val. ryto.

Širvintų rajone, Varėkos kaime, pravažiavęs Jauniūnų tiltelį, važiuodamas Vilniaus link, vairuotojas dėl slidaus kelio nesuvaldė automobilio „Toyota“ ir nučiuožė į griovį.

Tu metu ten jau buvo du į analogišką situaciją patekę automobiliai: kita „Toyota“ ir „Subaru“. Pirminiais duomenimis, susidūrus automobiliams, žmonės nesužeisti.

Dar viena avarija įvyko prie Alytaus. Sankryžoje ties Kaniūkų k., susidūrė „Nissan“ ir Volkswagen“ markių automobiliai. Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo, apgadinti kelio atitvarai. Vairuotojai informuoja, kad įvykio vietoje dirba policija ir ugniagesiai, kelias nuo Alytaus laikinai yra nepravažiuojamas.

Pirmadienį 6 val. Lietuvos automobilių kelių direkcija pranešė, kad
eismo sąlygas sunkina plikledis ir rūkas.

Sudėtingos eismo sąlygos dėl susiformavusio plikledžio vakarų ir pietų Lietuvoje bei Tauragės, Klaipėdos, Kretingos ir Šilutės rajonuose, ten keliai slidūs. Vairuotojų prašoma neskubėti ir nedaryti staigių manevrų.

Kaišiadorių rajone eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas vietomis sumažėjęs iki 50 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją