Iki šio minėtas 1996 m. įvykis yra apaugęs pačiomis keisčiausiomis versijomis. Nukentėjusiuoju pripažintas ir nuo banditų savigynai skirtu ginklu gynęsis Rimantas Okuličius vienu metu buvo laikomas tikru didvyriu, tačiau paskui sulaukė nemažai kritikos, apkalbų, jog pats buvo siejamas su to meto miesto grupuotėmis ir jų atstovais. Nors šis atvejis buvo nurašytas kaip Panevėžio „gaujų ir verslininkų tarpusavio karai“, tačiau manoma, kad būta kur kas rimtesnių kruvinojo konflikto priežasčių.

Kruvina Kūčių naktis

Šiandien R. Okuličius atsitvėręs tylos siena. Jis pats nebendrauja su žurnalistais ir minėtų įvykių nelinkęs komentuoti viešai. Kai kurie panevėžiečiai sako, kad toks vyro elgesys neatsitiktinis, mat jo atžalos taip pat kartkartėmis figūruoja kriminalistų pažymose bei suvestinėse. 

Vienas iš jų prieš kurį laiką netgi davė interviu iš Ispanijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)