Gaisras Šilutės r., Vainuto miestelyje kilo 4 val. ryto.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad atvykus ugniagesiams, medinis vieno aušto namas su palėpe degė atvira liepsna.

Ugniagesiai atjungė elektros įtampą. Gaisrą malšino 4 auto cisternos. Vanduo gesinimui buvo pumpuojamas iš dirbtinio vandens telkinio , esančio 40 m nuo degančio namo.

Nudegė namo stogas, viduje apdegė, aprūko ir sulietos vandeniu patalpos, nukentėjo namų apyvokos daiktai. Ugniagesiams pavyko išsaugoti ūkinį pastatą, esantį vos 8 m nuo gaisro vietos.

Nuostoliai vertinami 5000 eurų. Įtariama, kad gaisras sukeltas tyčia. Padegimu vyras (gim. 1998 m.) uždarytas į areštinę.

Tauragės apskrities policijos duomenimis, vyras žinomas teisėsaugai, jau teistas už panašius nusikaltimus. Įtariamasis gyvena Vainute, pažįsta namo savininką. Nusikaltimo motyvų policija neatskleidžia.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją