Policijos departamentas informuoja, kad eismo nelaimė įvyko sausio 18 d. apie 7 val. 56 min. Pranešimą apie avariją atsiuntė automatinė sistema eCall.

Šilalės r., kelio Šilalė-Šilutė 6-ame km automobilis „Hyundai Santa Fe“ išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Seat Tarraco“, vairuojamu vyro (gim. 1957 m.). Pranešta, kad yra prispaustas žmogus.

Per avariją sužeistas „Hyundai Santa Fe“ vairuotojas (gim. 1999 m.). Paaiškėjo, kad jis – Lietuvos kariuomenės karys. Jis buvo su uniforma, vyko į tarnybą.

Į avarijos vietą buvo iškviesti ugniagesiai, jie su hidrauline gelbėjimo įranga išlaisvino sužeistą žmogų ir perdavė jį medikams. Karys dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę. Dėl avarijos policija surinko medžiagą ikiteisminiam tyrimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją