Šiaulių apskrities policija praneša, kad prieš dvi moteris, einančias šalia Lieporių gimnazijos esančiu parkeliu, staiga išniro vyras prasegtomis kelnėmis.

Jis demonstratyviai rodė savo lytinį organą. Staiga atsiradęs, jis staiga ir pasišalino. Pastebėjusios, kad vyras prisiartino prie dviejų paauglių, šiaulietės apie tai informavo policiją.

Pamatęs, kad yra moterų stebimas, vyras pradėjo šalintis. Naudodamiesi moterų nuolat perduodama informacija, policijos pareigūnai ekshibicionistą sulaikė Gegužių gatvėje ir uždarė į areštinę. Vėliau jam buvo skirta kardomoji priemonė, nesusijusi su laisvės atėmimu. Vyrui pradėtas ikiteisminis tyrimas ir pateiktas įtarimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Paaiškėjo, kad tai - tas pats vyras, kuris pietiniame miesto mikrorajone analogiškai moteris gąsdino 2022 m. lapkritį. Tada keliose feisbuko Šiaulių grupėse kilo tikras sujudimas – išsigandusios šiaulietės pasakojo ir dalijosi fotografijomis, kad mieste - ekshibicionistas.

Lytinę aistrą viešai tenkinantis vyras ne tik gąsdino moteris tamsiose gatvėse, bet net ir beldėsi į jų namų duris. Vyro tapatybė buvo nustatyta. Jį pareigūnai surado Vilniuje ir pateikė įtarimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Tąkart jis buvo atleistas nuo baudžiamosios atsakomybės pritaikius laidavimą. Laiduotojas vyro neperauklėjo. Praėjusiais metais jis savo nuogybes demonstravo sostinėje, Vokiečių g., o šiemet sugrįžo į Šiaulius.

Ikiteisminį tyrimą atliekanti Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato tyrėja prašo atsiliepti visus šiauliečius, kurie vasario 10-osios vakare buvo tapę šio ekshibicionisto demonstracijų liudytojais ir paskambinti telefonais (8 700) 61454 arba (8 684) 40112 arba parašyti elektroninių paštu rasa.zaglinske@policija.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją