Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus budintis pareigūnas informavo, kad lapkričio 18 d. apie 22 val. gautas pranešimas, jog Plungės r., Paukštakių sen., Nugarių k., Šiaulių Plento g. susidūrė du lengvieji automobiliai, yra prispaustų žmonių.

Atvykus gelbėtojams paaiškėjo, kad susidūrė automobiliai „Mazda 5“ ir „Peugeot 406“, prispaustų žmonių nebuvo.

Policijos duomenimis, automobilis „Mazda 5“ vairuojamas vyro (gim. 1981 m.) neatsargiai manevruodamas ir lendamas susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu automobiliu „Peugeot 406“ kurį vairavo vyras (gim. 2005 m.).

Sužaloti automobilio „Mazda 5“ vairuotojas ir automobilio „Peugeot 406“ vairuotojas, jie po medikų apžiūros gydomi ambulatoriškai.

Panaudoję buksyravimo lyną, ugniagesiai patraukė automobilius nuo kelio į kelkraštį. Nuo kelio dangos surinkti išsilieję tepalai, nuvalytos duženos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją