17-metis, kurio krūtinėje buvo durta žaizda, rastas rugsėjo 21 d. 1.53 val. Šiaulių r., Kuršėnuose, Liepų al., esančio namo kieme.

Policijos pareigūnai informuoja, kad iškviesti medikai jam padėti nebegalėjo, konstatuota jaunuolio mirtis. Dėl nužudymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad iki nusikaltimo namo kieme bei garže grupė jaunuolių smaginosi, gerdami alkoholinius gėrimus. Po to įvyko girtų asmenų konfliktas ir tarpusavio santykių aiškinimasis – vienas ne taip pasižiūrėjo, kitas ne taip pasakė.

Konflikto atomazga – nužudytas jaunuolis. Pareigūnų surinkta informaciją leido įtarti, kad nusikaltimą įvykdyti galėjo daugiabutyje, kurio kieme girtauta, gyvenantis 24 metų A. J.

Kriminalistams pradėjus jo paiešką, vaikinas neatlaikė ir rugsėjo 22-osios pavakarę pats atėjo į Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariatą. Įtariamasis policijos pareigūnams yra žinomas, anksčiau teistas už nusikaltimus. Jis reikalų su teisėsauga yra turėjęs ne tik Lietuvoje, bet ir Didžiojoje Britanijoje, kur kurį laiką gyveno.

Anot sulaikytojo, po išgertuvių ir konflikto jau einantį į namus jį pasivijo 17-metis. Namo koridoriuje santykių aiškinimąsis tęsėsi ir baigėsi tragiškai.