Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad pranešimai apie medžius, Vilniuje nuvirtusius ant automobilių, pasipylė nuo 13 val.

Iš pradžių pranešta, kad Skarbelio g. ant automobilio „Toyota Verso“ užgriuvo medis.

Vos po 8 min., apie 13 val. 25 min., ugniagesiai jau skubėjo į Lazdynų g. Ten teko pjaustyti medį, nuvirtusį ant automobilių BMW 530 ir „Opel.

Praėjus 2 val. Žemynos g. supjaustytas medis, nuvirtęs ant dviejų automobilių „Volvo“.

15 val. 20 min. Subačiaus g. vėjas ant automobilių nubloškė medinę pavėsinę, apkaltą drožlių plokštėmis.

Apie 18 val. Vyšnių g. ugniagesiai supjaustė ant lengvojo automobilio nuvirtusį medį ir atlaisvino išvažiavimą iš kiemo.

Iš karto po to Žvėryne, Kęstučio g., teko pjaustyti medį, nuvirtusį ant automobilio „Audi“ ir važiuojamosios kelio dalies.

18 val. 26 min. Sluškų g. medis buvo užvirtęs ant vaikų žaidimo aikštelės ir automobilio BMW 330.

Ant automobilių užvirtusį medžius teko pašalinti ir
Kaune Gražinos g. bei Kelmės r. Ejučių k.

Priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos per parą turėjo net 272 išvykimus šalinti virtusių medžių ir šakų nuo važiuojamosios kelio dalies, pastatų ir kitur: Kauno apskr. – 66, Utenos apskr. – 21, Klaipėdos apskr. – 24, Alytaus apskr. – 34, Šiaulių apskr. – 24, Tauragės apskr. – 18, Panevėžio apskr. – 13, Vilniaus apskr. – 32, Marijampolės apskr. – 25, Telšių apskr. – 14.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją