Kauno apylinkės prokuratūros prokurorė Jolanta Petraitytė kreipėsi į Kauno m. apylinkės teismą su prašymu leisti suimti Saviečių kaimo gyventoją Aurelijų B., kuris, turimais duomenimis, šių metų sausio 2 d. naktį nužudė du savo mažamečius vaikus įmesdamas juos į šulinį.

Žurnalistams į teismą vedamas Aurelijus B. sakė, kad nieko neatsimena ir nežino, kodėl taip pasielgė. Kraupia žmogžudyste įtariamas vyras teigė, jog nesigaili, to ką padaręs. Prokurorė taip pat sakė nematanti jokių gailesčio apraiškų. Vis dėlto, paklaustas, ar myli savo vaikus, Aurelijus B. energingai linksėjo tam pritardamas.


Po nusikaltimo įtariamasis buvo suimtas apklausai, per kurią prisipažino nužudęs du mažamečius.

Nors 36-erių metų Aurelijus B. prisipažino įvykdęs brutalų nužudymą, kodėl taip padarė jis nepaaiškina. Pasak policijos atstovų, vyras įmetęs savo vaikus į šulinį tai padarė būdamas blaivus, tad įtariama, kad Aurelijus B. gali turėti psichikos surikimų. Tai turėtų išsiaiškinti specialistai psichiatrinės ekspertizės metu.

Tiesa, šeštadienį žurnalistų kalbinti Saviečių kaimo gyventojai pasakojo, kad vyras piknaudžiavo alkoholio ir jau jau ne kartą yra pasižymėjęs žiauriu elgesiu. Pasak kaimynų apsvaigęs vyras stipriai mušdavo savo vaikų motiną ir net yra nukirtęs galvą gyvam šuniui.