Pirminiais policijos duomenimis, liepos 28 d., apie 9 val. 39 min., Vilniuje, Visų Šventųjų g., buvo rastas mirusio vyro (gim. 1982 m.) kūnas.

Anot policijos, šalia kūno rastas ir paimtas savigynai išduotas 9 mm kalibro pistoletas.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Delfi duomenimis, rastas negyvas vyras yra žinomas advokatas Ignas Dargužas.

Advokatas I. Dargužas buvo įmonių teisės ekspertas. „Per daugelį profesinės veiklos metų teko įsigilinti į daugelį su įmonių teise susijusių sričių, įskaitant visų rūšių sandorius, akcininkų konfliktus, vadovų bei akcininkų atsakomybę ir pan., – rašoma teisininko puslapyje. – Ne kartą teko atstovauti klientus ginčuose dėl privalomo ar priverstinio akcijų pardavimo, teisingos privalomo akcijų supirkimo kainos nustatymo, bendrovės veiklos tyrimo, privalomo akcijų išpirkimo ir pan. Teikiau konsultacijas akcininkams ir vadovams, todėl gerai suprantu klientų verslo specifiką ir galiu pasiūlyti tinkamiausius sprendimus. Atstovavau klientus visais įmonių teisės srityje kylančiais klausimais. Teikiau teisines išvadas ir rengiau reikalingus susitarimus sudarant akcininkų sutartis ir panašius sandorius. Gyniau klientų interesus teismuose ir arbitraže įvairiais įmonių teisės klausimais.“

I. Dargužas 2004 m. M. Romerio universitete įgijo teisės bakalaurą, o 2006 m. – magistrą. Jis yra dirbęs įvairiose advokatų kontorose, o nuo 2019 m. dirbo savo ir žmonos kontoroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)