Visi trys vyrai buvo pripažinti kaltais, jiems skirta po 14 metų nelaisvės. Taip pat žudikai aukos artimiesiems turės sumokėti šimtus tūkstančių neturtinei žalai atlyginti.

Tragiškos išgertuvės vyko 2010 metų lapkričio 23-ąją. Tuomet 23 metų L. Brazaitis, 31-ejų T. Vansevičius ir metais jaunesnis V. Baliūnas šventė Kariuomenės dieną prie Paežerio ežero (Vilkaviškio r.). Visi trys sugėrovai buvo tarnavę krašto apsaugos pajėgose.

Kartu su kompanija buvo ir tuomet 26 metų G. Adomavičius, kuris taip pat buvo tarnavęs savanoriškoje tarnyboje. Netrukus tarp neblaivių vyrų įsiplieskė konfliktas – neva G. Adomavičius priekaištavo V. Baliūnui, kad šis mažiau laiko tarnavęs ir turi aukštesnį laipsnį bei išvadino jį padlaižiu. G. Adomavičius buvo grandinis, o V. Baliūnas – seržantas.

L. Brazaitis, T. Vansevičius ir V. Baliūnas nusprendė pamokyti G. Adomavičių – vyras buvo stipriai sumuštas. Vėliau girta kompanija G. Adomavičių įkišo į automobilio bagažinę bei nuvežę į Uosijos mišką išrengė bei paliko.

Medikai G. Adomavičių rado stipriai sušalusį. Po trijų dienų praleistų ligoninėje vyras mirė. Konstatuota, kad G. Adomavičiaus mirtį lėmė galvos traumos. Ekspertai nustatė, kad vyrui į galvą buvo suduota mažiausiai trylika smūgių.

Teismas visus tris vyrus pripažino kaltais bei skyrė po vienodą bausmę – 14 metų pataisos namuose.

Taip pat L. Brazaitis, T. Vansevičius ir V. Baliūnas solidariai aukos artimiesiems iš viso turės sumokėti 750 tūkst. Lt neturtinei žalai atlyginti.