Sekmadienį 7 val.47 min. buvo pranešta, kad Vilniuje, Minties gatvėje, daugiabučiame gyvenamajame name atvira liepsna dega butas pirmajame aukšte. Ugniagesiai iš namo išvedė keturis žmones, vienas žmogus dėl galimo apsinuodijimo dūmais buvo išvežtas į ligoninę. Trijų kambarių bute išdegė vienas kambarys. Antrajame aukšte apdegė kaimyninio buto balkonas, trūko balkono ir kambario stiklo paketai. Autonominio dūmų detektoriaus bute, kuriame kilo gaisras, nebuvo.

Šeštadienį 20 val. 13 min. gautas pranešimas, kad Marijampolės savivaldybėje, Liudvinavo seniūnijoje, Padovinio kaime, dega gyvenamojo namo siena. Sudegė 5 kv. m pamato apšiltinimo medžiagos. Dūmų detektorių name nebuvo.

Apie 23 val. Kaune, Pamario gatvėje, bute smilko šiukšlės. Gyventojas patalpose buvo prilaistęs degaus skysčio. Jį išsivežė policijos pareigūnai. Ugniagesiai į lauką išnešė 2 l talpyklą su degiuoju skysčiu ir išvėdino patalpas.

Sekmadienį 13 val. 56 min. gautas pranešimas, kad žmogus, atvykęs į sodybą Molėtų rajone, Giedraičių seniūnijoje, Antapusnės kaime, rado sudegusį medinį namą. Sudegė ir viduje buvę namų apyvokos daiktai.

Apie 18 val. Skuodo rajone, Šačių seniūnijoje, Rukų kaime, liepsnojo statybinis vagonėlis. Per gaisrą išdegė jo vidus, sudegė viduje buvę daiktai. Iš vagonėlio ugniagesiai išnešė 2 dujų balionus.

Penktadienį 15 val. 26 min., pranešta, kad Alytaus rajone, Krokialaukio seniūnijoje, Duselninkų kaime, Kavalio ežere, lūžus ledui į eketę įkrito žmogus. Jis buvo už 250 m nuo kranto. Ugniagesiai, naudodami gelbėjimo įrangą, žmogų ištraukė, nugabeno į krantą ir perdavė greitosios pagalbos medikams.

Sekmadienį 10 val. 27 min. gautas pranešimas, kad Vilniaus rajone, Paberžės seniūnijoje, Kazimieravo kaime, Kazimieravo ežere, už 30 m nuo kranto vyras parkrito ant ledo ir patyrė kojos traumą, todėl negali pajudėti. Atvykę ugniagesiai žmogų paguldė ant neštuvų, nugabeno į krantą ir perdavė greitosios pagalbos medikams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją