Policijos departamentas praneša, kad sausio 7 d. apie 1 val. 15 min. Šalčininkų r., Mištautonių k., savo pirtyje, vyras (gim. 1963 m.) žodinio konflikto metu iš teisėtai laikomo pistoleto „PM“ iššovė galimai du kartus.

Įvykio metu žmonės nesužaloti.

Vyro namuose rasti ir paimti teisėtai laikomi pistoletas „PM“ ir dujinis pistoletas „Blow Mini8“ bei neteisėtai laikomas dujinis revolveris.

Įtariamasis galimai neblaivus (pasitikrinti blaivumą atsisakė) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 145 str. 1 d. Tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)