Apie 19 val. 40 min. Eišiškėse, Vilniaus g., patikrinti sustabdytas automobilis „Opel Astra“. Mašiną vairavo Šalčininkų r. gyventojas (gimęs 1984 m.). Transporto priemonėje, šalia pavarų perjungimo svirties, rastas polietileninis maišelis su kristalo pavidalo galimai narkotine medžiaga.

Apie 23 val. Pabarės sen., Pabarės k., I. Jundzilo g., sustabdytas automobilis „Volvo S60“, jį vairavo vyras (gimęs 1994 m.). Su vairuotoju vyko du keleiviai (gimę 2004 m. ir 1992 m.). Automobilio salone, puodelių laikiklyje, rastas permatomas užspaudžiamas maišelis, jame buvo kristalo pavidalo galimai narkotinė medžiaga.

Po vidurnakčio, jau rugpjūčio 27 d. apie 2 val. 20 min. kelio Babriškės - Varėna - Eišiškės 42 km sustabdytas jaunuolio (gimusio 2001 m.) vairuojamas automobilis „Audi A6“. Be vairuotojo automobilyje buvo ir keturi keleiviai (gimę 1993 m., 2005 m. ir du – 2000 m.). Patikrinus automobilį, jo salone, po porankiu gulėjusiame cigarečių pakelyje, rastas užspaudžiamas permatomas polietileninis maišelis su kristalo pavidalo galimai narkotine medžiaga. Automobilio savininkas (gimęs 1993 m.) prisipažino, kad cigarečių pakelis ir jame esanti narkotinė medžiaga priklauso jam.

Visų sustabdytų transporto priemonių vairuotojai bei keleiviai yra Šalčininkų rajono gyventojai.

Dėl šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šalčininkų r. policijos komisariato pareigūnai žada ir ateityje rengti tokias akcijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją