Atsiųstame įraše matoma, kad ant lovos guli galvą užsidengęs pilietis, o du jį apsupę vyrai abejomis rankomis smūgiuoja jam į galvą.

Talžydami pilietį vyrai jį dar ir keikia įvairiausiais žodžiais. Pavargę daužyti tik rankomis smūgiams panaudoja ir kojas – taiko ir į galvą, ir į pilvą. Galiausiai vienas įtariamasis pasiima didelį kirvį ir su juo pradeda daužyti užpultojo galvą.

Į negailestingą egzekuciją įsiveržia moteris, ji pradeda ginti nelaimėlį ir rėkti ant užpuolikų. Visas pokalbis ir įžeidinėjimai vyksta rusu kalba.

Apie įvykį redakcijai pranešęs žmogus teigė, kad užpuolikai yra broliai.

Policija pradėjo tyrimą

Delfi susisiekė su policija, kuri informavo, kad egzekucija įvyko 2024 m. sausio 26 dieną.

Teigiama, kad 19.42 val. buvo gautas pranešimas, kad Šalčininkų r., Pabarės sen., į pranešėjo namus atėjo iš matymo pažįstami 2 vyrai (vėliau nustatyta kad gim. 1997 m. ir 2000 m. (1.82 prom)) ir sumušė pas pranešėją besisvečiuojantį vyrą (gim. 1980 m., neblaivumas 0,9 prom.).

Po smurto protrukio įtariamieji pasišalino.

Nukentėjusįjį GMP pristatė į ligoninę, iš kurios jis buvo išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją