Sekmadienį vakare į tarnybą sieną su Rusija saugančioje Pagėgių pasienio rinktinės Rociškių pasienio užkardoje nuosavu automobiliu vykęs pasienietis Šakių rajono Akmenynės kaimo ribose pamatė apvirtusį automobilį BMW. Eismo sąlygos tuo buvo labai sudėtingos, o kelio danga – labai slidi.

VSAT pareigūnas sustojo ir puolė aiškintis, ar reikia padėti į nelaimę patekusiems žmonėms.

Nubėgęs prie automobilio jis bandė atidaryti priekines dureles, nes jame buvo įstrigusios dvi moterys. Jos pačios nepajėgė išsilaisvinti.

Pasieniečiui atidaryti priekinių durelių nepavyko, bet jis atplėšė galines.

Automobilyje BMW buvo prikrauta daug daiktų, todėl tam, kad vairuotoja ir keleivė galėtų būti išvaduotos, pasieniečiui teko atlaisvinti joms kelią. Iškrovus vežtus daiktus ir atlošus vairuotojos sėdynę, moterims pavyko išlipti. Jos po eismo įvykio buvo išsigandusios ir patyrusios šoką. Vairuotoja skundėsi galvos ir kaklo skausmais.

Nors gelbėjimo tarnybų pagalbą apvirtus automobiliui moterys jau buvo išsikvietusios pačios, bet patikslinti buvimo vietą joms sekėsi sunkokai. VSAT pareigūnas padėjo gelbėtojams tiksliai nurodyti incidento koordinates.

Atvykus priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovams pasieniečio pastangų daugiau nebereikėjo, todėl jis išvyko į tarnybą.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad moteris po apžiūros medikai išvežė į gydymo įstaigą. Gelbėtojai atjungė BMW akumuliatorių bei padėjo autovežiui atversti automobilį ir ištraukti ant važiuojamosios dalies.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją