Vilniaus policijos duomenimis, po avarijos vairuotojai dėl patirto streso ir sužalojimų negalėjo paaiškinti pareigūnams įvykio aplinkybių.

Į ligoninę Santariškėse išvežtas 23-ejų jaunuolis, vairavęs „Toyota Celica“.

34-erių pavėžėjas ir 42-ejų keleivis nuvežti į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę Lazdynuose.

Abu vairuotojai buvo blaivūs.

Pranešimas apie avariją gautas prieš 8 val. ryto.

Pirminiais duomenimis, susidūrė automobiliai „Toyota Prius“ ir „Toyota Celica“. Po susidūrimo pavėžėjo automobilis „Toyota Prius“ nuvažiavo nuo kelio ir suniokojo šviesoforo valdymo įrangą, o sudaužyta „Toyota Celica“ sustojo antroje eismo juostoje.

Apie įvykį policiją informavo troleibusu važiuojantis žmogus. Anot pranešėjo, gali būti sužeistų.

Į avarijos vietą atvykę Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pareigūnai rado prispaustą „Toyota Prius“ vairuotoją. Pavėžėjimo paslaugas teikiantis vyras buvo išvaduotas ir perduotas medikams.

Pirminiais duomenimis, nukentėjo ir pavėžėjo keleivis, abu nuvežti į ligoninę. Dėl avarijos Kauno ir Mindaugo g. sankryžoje neveikia šviesoforai, važiuojantiems nuo stoties tenka važiuoti prieš eismą.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją