Delfi.lv praneša, kad į smegduobes įkrito du automobiliai: BMW ir „Mercedes Benz“. Pastarajam automobiliui pavyko išsikapstyti pačiam, o BMW įkrito į daug gilesnę smegduobę, atsivėrusią vidury gatvės.

Rygos šilumos tinklai paaiškino, kad smegduobė atsivėrė atliekant hidraulinius tinklų patikrinimus. Tikrinant vamzdynus aukštu slėgiu, vamzdis trūko ir po žeme išsiliejęs vanduo išplovė gruntą. Šis vamzdynas paklotas dar 1963 m. ir jau seniai atitarnavęs.

Policijos duomenimis, žmonės nenukentėjo, o už automobilių sugadinimus atlygins Rygos šilumos tinklai.

BMW vairavusi moteris pasakojo, kad prieki jos važiavęs „Mercedes Benz“ duobę kliudė dviem ratais, bet pavyko iš jos išvažiuoti, o ji važiavo iš paskos ir įkrito į atsivėrusią smegduobę. Vairuotojos iš automobilio vaduoti nereikėjo, ji išlipo per galines dureles.

Moteris pasakojo, kad vos prieš mėnesį pirktu BMW automobiliu įkrito į duobę, nes jos nepastebėjo.

Išsiliejo žalias vanduo

Atliekant hidraulinį vandens bandymą Rygoje, Pildo gatvėje, įvyko dar vienas incidentas, dėl kurios ant važiuojamosios kelio dalies išsiliejo vanduo su žaliu atspalviu.

Tinklalapyje „Twitter“ paskelbtame vaizdo įraše matyti, kad sostinės Pildo gatvėje įvyko avarija, dėl kurios dešinėje važiuojamosios dalies pusėje susiformavo žalio vandens „fontanas“, kurio automobiliai stengėsi išvengti.

Žiniasklaidai buvo paaiškinta, kad šioje gatvės dalyje dėl hidraulinio bandymo buvo rastas gedimas. Vandens tiekimas buvo išjungtas, įmonė pradėjo avarinius remonto darbus.