Vaizdo įrašas nufilmuotas spalio 24-osios naktį. Kaip Delfi informavo Panevėžio apskrities policija, gautas pranešimas, kad per „Tik Tok“ transliuojamas smurtas.

Policija po pranešimo sulaikė 2000 m. gimusį įtariamąjį. Iš pradžių pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo, bet spalio 29 d. 1972 m. gimęs nukentėjusysis mirė ligoninėje.

Dėl nužudymo įtariamasis suimtas 3 mėnesiams.

Pirmasis apie šį įvykį pranešė „Gimtasis Rokiškis“, kur skelbta, kad žmogus greičiausiai buvo sumuštas iš keršto už „paskundimą“ policijai.

Jaunuolis „Tik Tok“ platformoje kėlė ne tik nužudymo įrašą, bet ir kitus smurto bei chuliganizmo vaizdus.

„Kažkas iš vaikino aplinkos nufilmavo, kaip jis išspiria buto duris, meta didžiulį akmenį į langus. Tai pat užfiksuotos scenos, kuriose jis girtauja su kitais asmenimis. Galimai siekdamas patraukti dėmesį, jaunuolis filmavo ir savo namų aplinką, kurioje – išvartyti baldai. Skelbdamas tokius įrašus, juodupėnas prašo stebėtojų paaukoti pinigų. Šiuo metu jis suimtas trims mėnesiams“, – rašoma „Gimtajame Rokiškyje“.

Portalui Juodupės seniūnas Valdas Adomonis sakė, kad apie nužudymu įtariamą jaunuolį yra girdėjęs ne kartą. Jis visai neseniai išdaužė laiptinės langą. Dėl incidento kreipėsi daugiabučio namo gyventojai. Seniūnui teko kalbėtis su šiuo gyventoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)