Ketvirtadienį apie 18.15 val. Klaipėdoje, Minijos ir Agluonų gatvių sankryžoje, susidūrė automobiliai BMW ir „Renault Master“.

Po susidūrimo automobilis „Renault Master“ virto ant šono, pradėjo čiuožti šaligatviu ir stogu trenkėsi į kelio ženklą. Nuo smūgio į šipulius buvo sudaužytas ir šviesoforas.

Į įvykio vietą buvo iškviestos visos specialiosios tarnybos. Medikai apžiūrėjo abiejų automobilių vairuotojus. Jiems sumušti pečiais, tačiau abu į ligoninę su medikais važiuoti atsisakė. Visgi BMW vairuotojas pažadėjo, kad į ligoninę kreipsis vėliau.

Abu vairuotojai avarijos aplinkybes paaiškino taip: 32-ejų metų BMW vairuotojas Marius teigė, kad užsidegus žaliam šviesoforo signalui jis važiavo Minijos gatve. Staiga, dideliu greičiu iš Agluonos gatvės, iš kairės pusės atlėkė automobilis „Renault Master“ ir nukneibęs BMW nosį apvirto.

22-ejų metų klaipėdietis Vidmantas, vairavęs „Renault Master“ sakė: „…„morkavas“ šviesoforas mirksėjo, aš galvojau, spėsiu, dar paspaudžiau, įvažiavau į sankryžą, bet man BMW neleido pabaigti
manevro...“.

Policijos pareigūnai kol kas nelinkę komentuoti avarijos aplinkybių, tačiau atrodo, kad šlovės laurai už sukeltą didelę avariją gali atitekti automobilio „Renault Master“ vairuotojui - nesustota prie „Stop“ linijos, į sankryžą įvažiuota degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Įvykį tiria Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai.