Anot teismo, G. M. kaltinamas, jog 2022 m. spalio 28 d. namuose, žodinio konflikto metu smurtavo prieš sugyventinę, sukeldamas jai fizinį skausmą ir nežymiai ją sužalodamas.

G. M. taip pat kaltinamas, jog neturėdamas teisinio pagrindo sistemingai persekiojo, baugino ir terorizavo nukentėjusiąją – nuolat skambindavo iš skirtingų telefono numerių ir rašydavo SMS žinutes bei elektroninius laiškus, grasino sužaloti artimuosius, darė neigiamą poveikį jos socialiniam gyvenimui, taip pat, nuvykęs į nukentėjusiosios darbovietę, paskleidė realybės neatitinkančius faktus.

Šiuo metu kaltinamasis atlieka dvejų metų ir trijų mėnesių laisvės atėmimo bausmę. 2023 m. gegužės 12 d. Kauno apylinkės teismas G. M. pripažino kaltu dėl sukčiavimo bei vagystės, nes buvo įrodyta, kad asmuo pasisavino Ukrainos labdarai skirtus pinigus ir už juos nusipirko BMW.

Taip pat buvo įrodyta, kad asmuo, imituodamas, jog nori pirkti kitą skelbimuose rastą „BMW RADA 5 GT“, susitarė dėl jo apžiūros ir įsėdęs į minėtą automobilį jį pagrobė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją