Apie gautą pranešimą DELFI patvirtino Vilniaus miesto policijos atstovai. Gausios policijos pajėgos išskubėjo į įvykio vietą.

Pareigūnams pranešta, kad moteris iš visureigio ištraukė žmogaus kūną, apklojo jį šakomis ir padegė.

Pranešimas apie kraupų įvykį buvo gautas 10.44 val., kūnas buvo rastas netrukus po pranešimo, jis aptiktas visai šalia miško kelio.

Vietinė gyventoja DELFI pasakojo, kad pirmą kartą toks kraupus įvykis įvyko netoli jos namų. Moteris teigė, kad dar anksti ryte ėjo keliuku, prie kurio ir buvo rastas žmogaus kūnas, jai nesitiki, kad ten dabar dirba kriminalistai.

Anot vietinės gyventojos, specialiosioms tarnyboms apie pamatytą vaizdą pranešė jos kaimynė, ji ir parodė žmogaus kūno buvimo vietą.

Įvykio vieta buvo nedelsiant aptverta, susirinko gausios policijos pareigūnų pajėgos, budi ir ugniagesių automobilis. Šiuo metu įvykio vietoje dirba kriminalistai.

Sulaikyta įtariamoji

Kaip DELFI sakė Vilniaus apskrities VPK viršininkas Saulius Gagas, sekant karštais pėdsakais pareigūnai sulaikė įtariamąją (gimusią 1981 m.).

Pirminiais duomenimis, nužudytoji yra moteris, ji vyresnio amžiaus (pasak pareigūnų, plaukai žili). Kokiu būdu nelaimėlė nužudyta, dar nėra atskleidžiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (286)