Iš Baltarusijos per Raigardo kelio postą į Lietuvą lengvuoju automobiliu „Mazda“ atvykęs Baltarusijos Respublikos pilietis deklaravo, kad draudžiamų, ribojamų ar apmokestinamų prekių bei daiktų neveža.

Kontrabandinės cigaretės buvo aptiktos muitinio tikrinimo metu - automobilio priekinėse ir galinėse sėdynėse. Slėptuvės sėdynėse buvo įrengtos išpjovus poliuretano putplastį.

Suskaičiavus paaiškėjo, kad čia esančiose ertmėse iš viso slėpta 598 pakeliai cigarečių – „NZ Safari“, „NZ Superslims”, „Queen Menthol” su baltarusiškomis banderolėmis. Bendra jų vertė (su mokesčiais) – 2493 eurai.

Muitinės pareigūnai sulaikė nelegaliai gabentas cigaretes ir automobilį, o pažeidėjui surašė administracinio nusižengimo protokolą. Už šią kontrabandą gresia piniginės baudos, nelegaliai gabentų tabako gaminių ir automobilio konfiskavimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją