Pasipiktinusi Klaipėdos r. gyventoja į policiją kreipėsi vidurnaktį.

34-erių moteris pranešė, kad rugpjūčio 24 d. apie 23 val. 40 min. į namus Daugmantų k. kvietė greitąją medicinos pagalbą. Atvažiavus medikams, kilo įtarimų, kad viena darbuotoja yra neblaivi.

Atvykę policijos pareigūnai medikę patikrino alkoholio matuokliu, jo rodmenys buvo pribloškiantys – 3,57 prom. Tai sunkus girtumas.

Apie įvykį pranešta medikų pamainos atsakingam darbuotojui, girta moteris nušalinta nuo darbo.

Papildyta: alkoholio vartojo išvykdama į iškvietimą

Klaipėdos rajono savivaldybės Gargždų pirminės sveikatos priežiūros centro vyriausiasis gydytojas Petras Serapinas BNS sakė, kad, paaiškėjus, kad skubiosios pagalbos slaugos specialistė yra neblaivi, dispečerė iškvietė kitą greitosios brigadą.

„Aš tikiuosi, kad ligonio sveikatai pavojus nebuvo kilęs. Ačiū, kad žmonės praneša, atsiprašom, kad pagalba nebuvo laiku suteikta“, – sakė P. Serapinas.

Jis mano, kad medikė alkoholio pavartojo išvykdama į iškvietimą. Dieną alkoholio vartojimo požymių nebuvo pastebėta.

Darbuotoja kviečiama rašyti paaiškinimą, kol kas jo nepateikė. Už šiurkštų darbo drausmės drausmės pažeidimą jai gresia atleidimas.

Pasak vadovo, ilgametė darbuotoja buvo stebima, nes įtarta, kad ji piktnaudžiauja alkoholiu ne darbo metu.

P. Serapino teigimu, moteris yra gera savo srities specialistė.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją