Policijos patruliai atkreipė dėmesį į lėtai važiuojantį automobilį „Toyota Avensis“. Sankryžoje automobilis užgeso, paskui vėl pajudėjo itin mažu greičiu. Pareigūnai nusprendė patikrinti įtarimų sukėlusį vairuotoją.

Vyras (gim. 1979 m.), paklausus ar gėrė, prisipažino gėręs maždaug prieš valandą. „Aš čia netoli gyvenu, pastatau mašiną, ir viskas“, – lengvai išsisukti tikėjosi akivaizdžiai labai girtas vairuotojas.

Panašu, kad gėrė jis visai neseniai, nes vis girtėjo. Automobilio salone voliojosi nugertas trauktinės butelis, ant keleivio sėdynės – apgraužti dešros gabalai, o ant grindų – privemta. Vyras nenorėjo tikrintis alkotesteriu ir atiduoti automobilio rakto. Tik du kartus įspėjus apie gresiančią atsakomybę, papūtė į alkotesterį – 3,05 prom. Po penkiolikos minučių patikrinus antrą kartą vairuotojas buvo dar girtesnis – 3,26 prom.

Paaiškėjo, kad šis vairuotojas anksčiau baustas už pasišalinimą iš eismo įvykio vietos.

Jo „Toyota“ išvežta į policijos sulaikytų automobilių aikštelę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)