Policijos departamentas praneša, kad sekmadienį, rugpjūčio 21 d. apie 10 val. Prienų r., Stakliškėse, sustabdytas automobilis „BMW 525“. Patikrinus varuotoją, alkotesteris parodė lengvą girtumą (0,42 prom.)

Paaiškėjo, kad automobilį vairavo Varėnos pasienio rinktinės pareigūnas (g. 1992 m.) Jis buvo be uniformos, vairavo ne tarnybos metu.

Policija surašė administracinio nusižengimo protokolą. Pasieniečiui gresia nuo 800 iki 1 100 Eur bauda ir nemalonumai tarnyboje. VSAT dėl įvykio pradėjo tarnybinį patikrinimą.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas Giedrius Mišutis informavo Delfi.lt, kad neblaivus įkliuvęs pareigūnas tarnavo vos 2 metus, apibūdinamas teigiamai. Vis dėl to, VSAT laikosi principinės pozicijos, kad pareigūnai, įkliuvę prie vairo neblaivūs, yra pašalinami iš tarnybos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją