Tauragės policija praneša, kad 2023 m. sausio 3 d. apie 11.30 val. Tauragėje, ties Gaurės gatve, prie upelio, rastas apie 60 metų amžiaus nenustatytos tapatybės vyro kūnas be išorinių smurto žymių.

Miręs vyras yra apie 170 cm ūgio, juodais trumpais plaukais, su neskusta bei žilstelėjusia barzda ir ūsais. Vilkėjo mėlynos spalvos džinsus, sujuostus rudu diržu su sagtimi, šiltą megztinį su atvira apykakle, kuris turi tamsiai rudas, pilkas ir šviesiai rudas juostas. Taip pat vilkėjo rusvus, ilgomis rankovėmis marškinius ir tamsios spalvos apatinius marškinėlius su ilgomis rankovėmis, pilkas kojines.

Netoli nuo aptikto vyro kūno rasta vasarinė juoda kepurė su snapeliu, kurios priekyje yra užrašas “Miami” ir juodos spalvos šlepetės.

Atpažinus ar turint kitos tyrimui vertingos informacijos, pareigūnai prašo nedelsiant pranešti Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Sauliui Lakštiniui, tel. 8 700 65011 arba el. paštu saulius.lakstinis@policija.lt.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją