„Kas vyksta prie geležinkelio stoties? Gaisrinė, greitoji vietoj“, – teiravosi naujienų portalo skaitytoja.

Kita skaitytoja detalizavo, jog Vytauto pr. ir Tunelio g. sankirtoje automobilis yra įsirėžęs į stulpą. Į įvykio vietą atskubėję specialiųjų tarnybų ekipažai, stoja eismas.

„15.39 val. gautas pranešimas, kad prie geležinkelio stoties požeminės perėjos automobilis atsitrenkė į apšvietimo stulpą. Koks automobilis – nėra kol kas nurodama. Policijos pareigūnai dirbo eismo įvykio vietoje“, – informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budinti pareigūnė.

Nustatyta, kad automobilio vairuotojas buvo neblaivus, jam nustatytas vidutinis girtumas (2,30 prom.). Vairuotojas jokių sužalojimų nepatyrė, medikų pagalbos neprireikė.

Dėl įvykio bus pradėtas ikiteisminis tyrimas, kadangi asmuo vairavo neblaivus (įpūtė daugiau nei 1,5 prom.) ir padarė eismo įvykį.

Policijos duomenimis, eismas šiame kelyje vyksta įprastai, įvykusi avarija eismui įtakos neturi.

Daugiau apie tai, kas vyksta Kaune, skaitykite čia.

Papildyta:

Antradienį Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba pateikė daugiau informacijos apie šį įvykį.

15 val. 38 min. automobilis „Mitsubishi“ atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą, suveikė saugos pagalvės.

Vairuotojas per eismo įvykį nenukentėjo. Ugniagesiai sustabdė transporto priemonės eksploatacinių skysčių nutekėjimą, atjungė akumuliatorių.

Kauno švara“ sutvarkė kelio dangą, o Kauno gatvių apšvietimo tinklų avarinė tarnyba pasirūpino apgadintu gatvės apšvietimo stulpu.