Teigiama, kad vyriškis atėjo į elektrinių įrankių ekspoziciją, apie 11.51 val. paėmė vieną kroviklį su akumuliatoriais „Dewalt DCB115P2-QW“ (vnt. kaina 179 Eur), įsidėjo į krepšelį. Vėliau apšvietimo skyriuje nuo kroviklio pakuotės nuėmė elektroninį prekių apsaugos žymeklį ir prekę paslėpė apšvietimo skyriuje, lentynoje tarp prekių.

Apie 12.03 val iš pakuotės išėmė komplektuojančias dalis – kroviklį ir du akumuliatorius, juos paslėpė apšvietimo skyriuje, lentynoje tarp prekių. Apie 12.13 val. vyriškis paėmė anksčiau paliktas kroviklio su akumuliatoriais komplektuojančias dalis ir paslėpė dėvimuose rūbuose.

Vęliau vyriškis nuėjo į statybinių prekių skyrių, apie 12.30 val. paliko tuščią krepšelį ir išėjo iš parduotuvės pro įvažiavimo vartus.

Dėl vagystės UAB „Kesko Senukai Lithuania“ padarytas 179 eurų nuostolis.

Atpažinusius įtariamąjį prašoma pranešti Klaipėdos miesto policijos komisariato tyrėjai Tomai Jončienei elektroniniu paštu toma.jonciene@policija.lt arba tel. 8700 60829

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją