Apie 14 val. sostinės pareigūnams pranešta, kad „Opel Vectra“ automobilis trenkėsi į stulpą, o gatvė yra labai slidi. Pranešę žmonės prašė iškviesti kelininkus, kad neįvyktų daugiau avarijų.

„Opel Vectra“ smūgio į stulpą būtų išvengęs, tačiau, čiuožykla virtusiame kelyje dar vienas nevaldomas automobilis kaip tyčia nuslydo į tą pačią vietą kaip ir „Opel“.

Kaip DELFI pasakojo „Opel“ vairuotojas, važiuojant Olandų gatve Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčios link, slidžiame kelyje sumėtė automobilį, šis, nevaldomas, užlėkė ant šaligatvio ir sustojo prie pat stulpo: „Arba prie pat, arba vos vos atsirėmiau“.

Pareigūnams apie slidų kelią pranešęs vairuotojas jau buvo išlipęs iš automobilio, kai pamatė, kad tuo pačiu keliu dar keli automobiliai pavojingai slidinėja - dar vienas lengvasis automobilis net apsisuko vidury gatvės, po to vilkikas ėmė čiuožti padarydamas vadinamasias „žirkles“. Laimei, šių transporto priemonių vairuotojams pavyko išvengti susidūrimų.

Netrukus tuo pačiu keliu važiuojantis „Audi“ taip pat ėmė slidinėti po kelią. Čiuoždamas automobilis užlėkė ant šaligatvio ir, važiuodamas per pusnis, rėžėsi į prie stulpo stovėjusį „Opel“.

Tik po šios avarijos atvyko ir kelininkų barstytuvas.

Policijos duomenimis, pirmadienį Olandų gatvė jau buvo pavojingai slidi. Per naktį prastai nuvalyta gatvė virto čiuožykla.

Laimei, per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau automobilius iš įvykio vietos jau teko išvežti autovežiais.