Į įvykio vietą išsiųstos Panevėžio PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, Panevėžio greitosios medicinos pagalbos darbuotojai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus budintis pareigūnas informavo, kad gaisras užgesintas iki ugniagesių atvykimo.

Vienas žmogus dėl sužalojimų išvežtas į ligoninę.

Įtariama, kad sprogo 5 l balionas su dujomis. Nuo sprogimo išvirto buto penktame aukšte išorinė siena ir pertvara. Namo gyventojai turėjo išeiti į lauką. Sprendžiama, ar jiems saugu grįžti.

Įvykio vietoje dirba 3 autocisternos, automobilis su kopėčiomis, ugniagesiai, medikai, policija ir civilinės saugos specialistai.

Policijos departamentas praneša, kad per sprogimą sužalotas buto savininkas (gim. 1964 m.).

Per sprogimą nukentėjo ir greta esantis butas. Jo savininkas Vaidas Šukys Delfi teigė, kad viskas išversta ir suniokota. Išdužo jo buto langai, išvirto siena, lauko durys. Gyventojų tuo metu nebuvo namie. Kol kas žmonėms neleidžiama eiti į namus pasiimti daiktų.

Papildyta: PAGD duomenimis, buvo evakuoti iš 5 aukšto penkių butų gyventojai, iš 4 aukšto dviejų butų gyventojai. S

Delfi dėkoja Nerijui Savičiui ir Vaidui Šukiui už nuotraukas ir vaizdo medžiagą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)