Apie įvykį pirmieji pranešė feisbuko grupės „Pagalba vairuotojams Tauragėje“ nariai.

„Šunijos tiltas uždarytas, eismo įvykis“, – rašo vairuotojai.

Tauragės policijos duomenims, 9 val. 8 min. gautas pranešimas, kad Mažonų kaime prie remontuojamo tilto per Šunijos upelį susidūrė trys automobiliai.

Tiltas yra remontuojamas, eismą reguliuoja šviesoforas. Lenkijos piliečio vairuojamas mikroautobusas, pervažiavęs tiltą, rėžėsi į priekyje stovinčius du automobilius „Peugeot“ ir „Audi“.

Į avarijos vietą buvo iškviesti ugniagesiai, bet prispaustų žmonių mašinose nebuvo. Gelbėtojai atjungė automobilių akumuliatorius.

Pirminiais duomenimis, apie 50 m. „Audi“ vairuotoja skundėsi, kad kraujuoja nosis. Medikai jai nustatė lengvus sužeidimus.

Mikroautobuso vairuotojas dėl sužalojimų nuvežtas į ligoninę.

Kol įvykio vietoje dirba skubios pagalbos tarnybos, eismas yra sustabdytas.

„Pagalba vairuotojams Tauragėje“ nuotr.

Eismoinfo.lt įspėja, kad eismo sąlygas sunkina snygis, vairuotojai raginami būti atidūs.

Sudėtingesnės eismo sąlygos dėl snygio išlieka visoje Lietuvoje. Daugelyje valstybinės reikšmės kelių atsiradusios provėžos, kelių dangos šlapios, padengtos prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu, daugelyje rajonų – iki 10 cm.

Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojai prašomi rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį, atkreipti dėmesį į pavojingus kelių ruožus ir sumažinti greitį prieš juos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją