Erotinio masažo paslaugas reklamuojanti, tačiau klientams „laimingą pabaigą“ žadanti moteris už „seansą“ iš klientų prašo 200 litų.

„Esu griežta, valdinga, arogantiška ir fatališka moteris ne tik žaidimuose, bet ir gyvenime aplamai... Daug įvairių programų ir kaskart kitokie žaidimai... Nesu pseudo valdovė, esu TIKRA VALDOVĖ“, – moters telefono numeris mirga įvairių interneto portalų skelbimų skiltyse.

Nuomojamame bute Vilniuje masažo paslaugas teikianti E. Šeibokienė – spalvinga asmenybė: anksčiau ji priklausė Darbo partijai ir per 2007 m. vykusius rinkimus buvo „darbiečių“ stebėtoja Druskininkuose. Vėliau ji perbėgo pas skandalingai pagarsėjusį Algirdą Paleckį.

„Dabar net nežinau, ar priklausau kokiai partijai, tačiau politika manęs jau nedomina“, – sakė ji.

Į Vilniaus miesto apylinkės teismą atvykusiai E. Šeibokienei rūpėjo gerokai svarbesni dalykai – per pusę metų jau du kartus 150 ir 500 Lt baudomis bausta moteris siekia įrodyti, kad policijos pareigūnai esą ją neteisėtai persekioja ir nepagrįstai kaltina vertimusi prostitucija.

E. Šeibokienės administracinio teisės pažeidimo bylą nagrinėjanti teisėja Virginija Liudvinavičienė posėdyje pagarsino, kad gegužės 15-ąją, apie 17.30 val., „valdovė“ iš klientu apsimetusio policijos pareigūno reikalavo 200 Lt atlygio už seksualines paslaugas. Be to, ji savo veiklą reklamavo skelbimų portale.

Policininkas Saulius Puzas savo tarnybiniame pranešime nurodė, kad tądien su kolega surengė reidą, kurio metu tikrino prostitucijos paslaugas teikiančias dailiosios lyties atstoves. Viena jų – E. Šeibokienė. Jai skelbime nurodytu telefono numeriu paskambinęs pareigūnas buvo pakviestas atvykti „į svečius“.

Kai pareigūnas atvyko, į namus jį įsileidusi E. Šeibokienė pareikalavo sumokėti 200 Lt. „Iš anksto“, – sakė S. Puzas.

Kai tik pasisuko kalba apie lytinių paslaugų suteikimą, policininkas išsitraukė tarnybinį pažymėjimą ir moterį įspėjo, kad už įstatymu draudžiamą veiklą jai bus surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

„Tada ji ėmė keiktis įvairiausiais žodžiais rusų kalba, prašiau nusiraminti, tačiau ji dar labiau ėmė siautėti, todėl iškviečiau savo kolegą, – tarnybiniame pranešime rašė S. Puzas. – Atėjusiam kolegai E. Šeibokienė trenkė į veidą ir spyrė į koją, mes buvome priversti ją sutramdyti. Paskui pristatėme į policijos komisariatą“.

„Na, buvo taip“, – išgirdusi pareigūno pasakojimą neslėpė E. Šeibokienė. Tiesa, posėdžio pradžioje moteris piktinosi, kad pas ją atėję policininkai net nebando įsitikinti, ar ji teikia masažo paslaugas.

„Ateina, išsitraukia pažymėjimą ir liepia pasirašyti protokolą – nėra jokių įrodymų, – sakė E. Šeibokienė. – Pas mane klientai ateina masažo, nes teikiu erotinio pobūdžio atpalaiduojamąjį masažą. O tada atėjo policininkas, atsisėdo ant sofos, pakalbėjome, kaip darau masažą, pasakiau, jog laimingą pabaigą jis galės pabaigoje pats pasidaryti...“.

Teisėjos paklausta, ką reiškia jos skelbimai internete, kuriuose rašoma, jog seksas yra kaip narkotikas ir kartą pabandžius priklausomybė liks visam gyvenimui, nuo to nėra jokių vaistų, E. Šeibokienė teisinosi, jog tie skambūs žodžiai tėra reklama.

„O kaip kitaip privilioti klientą?“ – klausė ji.

Erotinio masažo paslaugas E. Šeibokienė teigė teikianti nuo praėjusio rugsėjo. „Geri žmonės pasiūlė“, – DELFI sakė ji ir čia pat teismo koridoriuje pasiūlė įrodyti, kaip jos mikliosios rankelės gali padėti atsipalaiduoti...

Iš Druskininkų kilusi moteris tikino, kad atvažiavusi į Vilnių iš pradžių gyveno įvairiuose viešbučiuose, o šiuo metu nuomojasi būstą. Tiesa, kaip paaiškėjo, juos labai dažnai keičia. Be to, moteris nurodė, kad vadovauja savo įkurtai įmonei, kurios įstatuose nurodyta, jog ji gali teikti masažo paslaugas.

Už vertimąsi prostitucija E. Šeibokienei gresia bauda nuo 500 iki 1 000 Lt arba administracinis areštas iki 30 parų.