Rugsėjo 5 d. apie 10 val. 15 min. Trakuose, Aukštadvario g., Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai pastebėjo automobilį BMW. Jis sukėlė įtarimų dėl techninės būklės bei vairuotojo jauno amžiaus.

BMW sustabdytas Linksmojoje g. Jį vairavęs jaunas vyras (gimęs 2001 m.) bei kartu važiavę du keleiviai (gimę 2003 m. ir 1999 m.) su policijos pareigūnais nenoriai bendravo, vengė atsakinėti į klausimus, tikino važiuojantys pasiimti draugo.

Patikrinus automobilio saloną, priekinių BMW durelių daiktinėje, buvo rastas cigarečių pakelis „Kent“, jame buvo skaidrus plastikinis maišelis su kristalo formos, galimai narkotine medžiaga.

Vienas iš keleivių prisipažino, kad narkotinių medžiagų įsigijo sostinėje asmeniniam naudojimui.

Trakų policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Įtariamajam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją