Nuo 7.30 val. iki 8.30 val. patikrinti 134 automobiliai, kurie važiavo į Gargždus. Sutrikę vairuotojai ne iš karto sustojo prie laikino kelio ženklo „Stop, kontrolė“. Reidas jau ėjo į pabaigą. Laikinieji kelio ženklai buvo nusukti, kai staiga du paskutiniai mostai pareigūno krivule, buvo lemtingi.

Neblaivūs vairuotojai sustabdyti važiuojantys vienas paskui kitą iš Gargždų. Nors atrodo, kad vienas kito nepažinojo, susipažino, kai teko sėsti į vieną policijos automobilį, kol bus ruošiami dokumentai teismui.

Automobilio „Opel Vectra“ vairuotojas Vytautas Č., gimusio 1964 m., paaiškino, kad išvakarėse gėrė degtinę su toniku. Vyras neslėpė, kad jaučiasi prastai, dreba rankos, bet jam visada dreba rankos, kai stabdo pareigūnai. Vytauto organizme rastas lengvas girtumo laipsnis - 1.45 prom. alkoholio. Jo laukia 1000 - 1500 litų bauda taip pat atimant vairuotojo pažymėjimą 12-18 mėnesių.

Tokia pati bauda laukia ir Vėžaičių gyventojo Sauliaus N., gimusio 1970 m., jo organizme policijos alkoholio matuoklis taip pat aptiko lengvą girtumo laipsnį - 1.34 prom. alkoholio. Žmogus nieko neaiškino, tik labai gailėjosi dėl šio nemalonaus atsitikimo.

Abiejų piliečių bylos bus nusiųstos į Klaipėdos rajono apylinkės teismą.