Policijos pareigūnai praneša, kad sausio 16 d., trečiadienį, apie 8.00 val. Grabupių kaimo (Šilutės r.) ribose, kelyje Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda, netoli degalinės „Andopas“, vilkikas su puspriekabe, važiuojantis Klaipėdos kryptimi, partrenkė dviračiu su šviesą atspindinčia liemene važiavusį 35-erių metų vyrą.

Pareigūnams pavyko išsiaiškinti, kad iš karto po įvykio vilkiko vairuotojas, išlipęs iš automobilio, kalbėjo su nukentėjusiuoju. Po pokalbio vyras nuėjo vesdamas dviratį, tačiau vilkiko vairuotojui nuvažiavus, netrukus pasijuto blogai. Dviratininkas buvo pristatytas į Šilutės ligoninės reanimacijos skyrių, kur maždaug po valandos mirė.

Pareigūnai, ragina atsiliepti eismo įvykyje dalyvavusį vilkiko vairuotoją taip pat prašo gyventojus, mačiusius eismo įvykį ir galinčius suteikti daugiau informacijos apie vilkiką, jo valstybinius numerius ar transporto priemonę vairavusį asmenį, pranešti: tyrėjai I. Jurjonei (8 441) 61 238; policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270; anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 446) 61 952; bendruoju pagalbos telefonu 112.