Pradėtas ikiteisminis tyrimas svetimo prekių ar paslaugų ženklo naudojimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 204 str.). Nusikalstamą veiką padariusiam asmeniui gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Negana to, šis prekybininkas šių metų gegužę sulaukė Vilniaus miesto apylinkės teismo verdikto ir buvo nubaustas už tokį pat nusikaltimą, tačiau nepasimokė ir toliau žaisdamas „Va Bank“ tęsė nusikalstamą veiką naiviai tikėdamasis, kad daugiau neįklius.

Lyg to būtų maža, pareigūnų laukė dar viena staigmena. Paprašius prekybininko pateikti veiklos dokumentus, paaiškėjo, kad jis jų neturi ir neteisėtai verčiasi ūkine komercine veikla, už kurią administracinių nusižengimų kodekso 127 str. 1 d. numato baudą nuo 390 iki 1 100 eurų. Bauda gerokai papurtys prekybininko kišenę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją