Kaip praneša kaunodiena.lt, pirminiais duomenimis, šūviai Kaune buvo girdimi apie 8 val. ryte. Šaudyta gatvėje, vienas žmogus sužeistas.

Liudytojai teigia, kad trys kaukėti vyrai atvažiavo automobiliu ir iššokę iš jo ėmė šaudyti į kitą vyrą.

Apie 13 val. pareigūnai aptvėrė Vasario 16-osios gatvės atkarpą nuo Laisvės alėjos iki pirmo įvažiavimo į kiemą. Pareigūnai pasižymėjo kelias vietas, kuriose rado kraujo lašų.

„Kol kas nieko negirdėjome apie nukentėjusįjį, nėra ir įvykio liudytojų“, – trumpai tepasakė įvykio vietoje dirbęs pareigūnas.

Policijos atstovas spaudai informavo, kad pareigūnams taip pat buvo pranešta ryte apie šūvius gatvėje, tačiau nuvykę į įvykio vietą pareigūnai jokių susišaudymo pėdsakų neaptiko.

„Tačiau pranešimai apie šūvius Vasario 16-osios gatvėje nesiliovė. Pareigūnai išvažiavo pakartotinei apžiūrai“, – sakė Kęstutis Kasciukevičius.

Kauno policija: į medikus kol kas niekas nesikreipė

Kauno apskrities policija pranešė, kad apie 11.05 val. komisariate buvo gautas pranešimas telefonu, kad apie 8.05 val. Vasario 16-osios g. žmogus išgirdo tris garsus (vieną garsų, kitus du duslius), panašius į šūvius, aiškino, kad daugiau nieko nežinantis, nieko nematęs tik girdėjęs galimai šūvius.

Į įvykio vietą išvykę Centro policijos komisariato pareigūnai, atlikdami įvykio vietos apžiūrą paėmė šovinio tūtelę ir raudonos spalvos galimai kraujo pėdsakų.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarko pažeidimo.

Pasak policijos, dėl šautinės žaizdos į policiją ar gydymo įstaigą kol kas niekas nesikreipė.