Rugsėjo 25 d. apie 21 val. pareigūnams paskambinęs vyras sakė, kad grybauti atvažiavo dviese, bet po mišką vaikščiojo atskirai. Draugas sutartu laiku prie automobilio nepasirodė, o pranešėjo pastangos jį surasti buvo bevaisės.

Į mišką Plungės rajone, Kulių seniūnijoje, išvyko gausios policijos pajėgos, pasitelktas ir kinologas su tarnybiniu šunimi. Mišką pareigūnai „šukavo“ iki paryčių.

Išaušus dingusiojo paieška buvo atnaujinta, pasitelktas net sraigtasparnis. Jo įgula miške pastebėjo kažką įtartina. Į nurodytą vietą atskubėję pareigūnai rado gulintį nuvargusį grybautoją, jis perduotas medikams.

Policijos pareigūnai primena, kad į mišką eiti reikėtų atsakingai pasirengus, aiškiai ir tiksliai informuoti artimuosius, kur ir kiek laiko planuojama praleisti.

Mobilusis telefonas turėtų būti pilnai įkrautas, rengtis patariama ryškiais drabužiais, pravartu turėti žibintuvėlį, tai gali palengvinti paiešką tamsiuoju paros metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją