Apie muštynes Rukloje informavo Kauno apskrities policija.

Pranešama, kad Sausio 10 d. 23 val. policija gavo pranešimą, kad į Jonavos ligoninę atvyko Privalomosios karo tarnybos karys (gim. 2004 m.). Jis pasijuto blogai po to, kai 16 val. batalione jį sužalojo kitas karys.

Kariuomenės karinių viešųjų ryšių skyriaus viršininkas Jurgis Norvaiša teigia, kad konfliktas įvyko tarp dviejų tame pačiame būryje tarnaujančių šauktinių.

„Kariai susistumdė. Vienam kariui buvo praskelta lūpa. Po to kariui, kuriam buvo praskelta lūpa, pradėjo skaudėti galvą. Jis buvo palydėtas į medicinos punktą“, – pasakojo J. Norvaiša.

Kariuomenės medikai nusprendė, kad reikia karį siųsti į Jonavos ligoninę. Ten apžiūrėję medikai pareiškė neturintys pakankamai įrangos, todėl karys nusiųstas į Kauno klinikas. Ten jam nustatytas lengvas galvos sutrenkimas.

Po to karys grįžo į tarnybos vietą ir tęsė tarnybą.

Dėl ko susimušė šauktiniai – dar neaišku. Įvykio aplinkybes tiria Karo policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją