Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariatas praneša, kad pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, kuomet rugsėjo 23 d. apie 23.30 val. Kauno r., Vijūkų k., padegtas namas.

Asmenis, mačiusius įvykį, pastebėjusius ar vaizdo stebėjimo kameromis užfiksavusius įtarimą keliančius asmenis, ar turinčius bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK pareigūnus telefonu 8 700 635 73 arba 112, arba el. paštu lina.steponaviciute@policija.lt.

Kauno apskr. VPK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 187 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją