Ieškoti nelaimėlio operatyviai išvyko Reagavimo valdybos ekipažai, kinologai su tarnybiniais šunimis. Policininkai kruopščiai apžiūrėjo miškelį šalia parduotuvės Vilniaus r., Juodšiliuose, taip pat ir Juodšilių mišką.

Į šaukimus niekas neatsiliepė, pagalbos niekas neprašė. Paieškai pareigūnai pasitelkė droną – vėl buvo išžvalgytas miškelis prie parduotuvės ir Juodšilių tvenkinio bei didžioji miško dalis prie Kelmijos Sodų g. ir Baltosios Vokės g., Vilniuje.

Paieškos su tarnybiniais šunimis taip pat buvo bevaisės – dėl tamsaus paros meto ir tankaus miško paiešką teko nutraukti.

Kitos dienos rytą vyro paieškos pratęstos. Pareigūnams pavykus susisiekti su dingusiuoju, šis pasakė, kad girdi automobilių keliamą triukšmą.

Į įvykio vietą išskubėjo Reagavimo valdybos kinologai su tarnybiniais šunimis Iksu ir Echo. Tęsiant paiešką pėsčiomis, ties Baltosios Vokės g., prie Miškinių sodų, tarnybinis šuo Iksas, užuodęs žmogaus pėdsakų kvapą, surado pasiklydusį vyrą miško masyve, maždaug 100 m nuo kelio.

Vyras skundėsi skausmais kojose, sunkiai galėjo paaiškinti įvykio aplinkybes, jis perduotas medikams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją