Vasarą iš pagrindų Lietuvoje reorganizuota GMP tarnyba, o gruodžio 1-ąją, šalia sostinės esančiame Ežeraičių kaime, „Vilnius Grand Resort“, įvyko profsąjungos organizuotas Vilniaus filialo darbuotojų sąskrydis.

„Jūsų laukia šventinė vakarienė, muzika, šventinė programa, nakvynė dviviečiuose kambariuose su pusryčiais ir apsilankymu SPA“, – rašoma pakvietime.

Dar praėjusią savaitę 15min paskelbė publikaciją apie šiame medikų sąskrydyje vykusias, bet nutylėtas muštynes, kurių, pasak portalo pašnekovų, būta net ne vienų.

Vienas šios šventės dalyvis susisiekė ir su Delfi, iš esmės patvirtinęs žiniasklaidoje pasirodžiusius pasakojimus.

Sumušė miegantį


Tapatybės prašęs neatskleisti vyras (vardas ir pavardė redakcijai žinoma) pasakojo, kad šventės metu įvyko daug muštynių – teigė, kad dalyviai „daužėsi tarpusavyje“.

Vis dėlto tik vienas asmuo sukėlė didžiulį kolektyvo pasipiktinimą. Naujoku vadinamas vyras, kuris GMP dirbti pradėjo šių metų liepos 1 d., teigiama, į darbo balių atvyko „pasiruošęs“ – atsinešė kastetą.

„Jis dalyvavo kokiose penkiose muštynėse. Vienam su kastetų barzdą prakirto, kitam lūpą, dantis. Čia viskas nuo jo rankos“, – pasakojo vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)