Atvykę pareigūnai patikrino abiejų vairuotojų girtumą. BMW vairuotojas į alkoholio matuoklį pripūtė 4,06 promilės.

Įvykio vietoje buvę tauragiškiai pasakojo, kad mašinos vairuotojas alkoholį gėrė prieš ir po blaivumo patikros, tačiau netrukus pasijuto blogai. Vairuotoją išsivežė greitosios medicinos pagalbos medikai.

Aplamdytą BMW apie 11.30 val. išgabeno vilkikas. Aplamdytas ir „Peugeot“ priekis. Iš įvykio vietos pastarąjį nutempė kitas automobilis.

Praėjusį savaitgalį Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus nustebino ne tik šis neblaivus vairuotojas. Trims rajono gyventojams, turėjusiems reikalų su teisėsaugininkais, nustatytas nuo 6 iki 8,32 promilių girtumas.

Šeštadienį pareigūnai, gavę informacijos apie sužeistą vyriškį Joniškės kaime, nedelsdami nuskubėjo nurodytu adresu. Nuvykę iškart pastebėjo, kad nukentėjusysis neblaivus, tačiau alkoholio matuoklio rodmenys juos gerokai pribloškė. Vyriškis, kuris ganėtinai rišliai bendravo su pareigūnais, įpūtė 8,32 prom. alkoholio. Pareigūnai išsiaiškino, kad išgertuvių metu pritrūkus alkoholio vyras ėjo į kaime esančią parduotuvę, kur jį užpuolė ir sumušė jo buvęs bendradarbis. Kadangi vyriškis savo užpuoliką pažįsta, jam buvo išaiškinta teisė kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka.

Kitą dieną pareigūnai sulaukė dar vieno skambučio iš moters, kurią esą mušė jos sugyventinis. Nuvykus į įvykio vietą Juodpetrių k. paaiškėjo, kad neblaivi (7.76 prom. alkoholio) moteris žodinio konflikto metu apsistumdė su ne ką mažiau „blaivesniu“ (6.00 prom. alkoholio) sugyventiniu. Moteris, konflikto metu nepatyrusi rimtesnių sužalojimų, tyrimo atsisakė.