Birželio 16 d. apie 9 val. 25 min. Vilniuje, Plytinės g., sustabdytas patikrinti automobilis „Audi“.

Transporto priemonę vairavo dvidešimt septynerių metų vyras (gimęs 1995 m.). Jis neturi teisės vairuoti, todėl už Kelių eismo taisyklių pažeidimą vyrui surašytas protokolas. Jo vairuojamas „Audi“ uždarytas į policijos saugomų automobilių aikštelę, nes vyras jau yra baustas už transporto priemonių vairavimą, neturint teisės vairuoti.

Po vairuotojo sėdyne sostinės Kelių policijos skyriaus pareigūnai aptiko sukamo tabako popieriaus pakuotę, todėl nuspręsta detaliau patikrinti automobilį. Į klausimą, ar vairuotojas turi narkotinių medžiagų, šis atsakė neigiamai.

Kartu važiavęs keleivis (gimęs 1995 m.) sunerimo, kai išgirdo klausimą apie narkotines medžiagas. Jo kuprinėje rastas dėklas, kuriame buvo maišelis su baltais milteliais ir metalinis šiaudelis, apklijuotas juoda izoliacija. Paklausus, kokie tai milteliai, keleivis atsakė, kad tai – soda. Vyro kelionė baigėsi areštinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją