Liepos 27 d. apie 21 val. 30 min. Plungėje, J. Tumo - Vaižganto g., policija sulaikė vyrą (gim. 1989 m.). Pas jį rastas 9 mm kalibro revolveris. Paaiškėjo, kad leidimo ginklui vyras neturi. Įtariamajam nustatytas vidutinis girtumas (2,41 prom.). Sulaikytasis uždarytas į areštinę.

Penktadienio naktį, apie 1 val., Panevėžio policijos pareigūnai dėl smurto artimoje aplinkoje iškviesti į namus Ukmergės g.

Apžiūrint vyro (gim. 1969 m.) namus, rastas neteisėtai laikomas pistoletas su tuščia dėtuve. Ginklą paėmė pareigūnai, o panevėžietis uždarytas į areštinę.

Ketvirtadienį Molėtų r., Janonių k., vyras (gim. 1981 m.) savo sodyboje rado seną lygiavamzdį šautuvą. Ginklas aptiktas tvarkant namo palėpę. Įtariama, kad jis priklausė buvusiems sodybos šeimininkams. Šautuvas perduotas policijai.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl nelegalaus ginklo laikymo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją