Klaipėdos apskr. policija informuoja, kad reaguojant į plungiškių skundus dėl vakarais ilsėtis trukdančio motociklų ir kitų transporto priemonių skleidžiamo didelio triukšmo, rugsėjo 22 d. nuo 19.00 val. iki 24.00 val. Plungės r. PK pareigūnai, kartu su Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos ir Specialiosios parengties skyrių pareigūnais, vykdė priemonę tokio pobūdžio pažeidimams nustatyti, vykdyta ir narkotinių medžiagų gabenimo kontrolė.

Per priemonę užfiksuota, kad trijų motociklų, kuriuos vairavo 16 ir 17 metų asmenys, skleidžiamas triukšmas viršijo leistiną lygį. Buvo panaikintas motociklų techninės apžiūros galiojimas, o vairuotojams skirtos administracinės nuobaudos pagal LR ANK 48 str. 1 d.

Penki pareigūnų patikrinti transporto priemonių vairuotojai buvo vartoję alkoholio, tačiau leistinos ribos neviršijo.

Taip pat, vykdant priemonę buvo sustabdytas automobilis „Audi A6“, kurį vairavo 1987 m. gimęs vyras. Pas vairuotoją pareigūnai rado cigarečių pakelį, kuriame buvo suktinė su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją