"Plungė - nedidelis miestelis, visi vieni kitus žino", - sakė su DELFI bendravęs skaitytojas ir patikino, kad toli gražu ne pirmas atvejis, kai vyksta masinės muštynės, ar puldinėjami žmonės, kurie netiesiogiai siejami su nusikalstamo pasaulio atstovais.

Vietos gyventojai 44 m. A. Urmoną žino kaip pasiturintį asmenį, kuris itin rūpinasi savimi, yra sportiškas. Oficialiai jis yra likviduojamos A. Urmono komercinės-gamybinės įmonės savininkas, važinėjantis gana nauju BMW automobiliu. Vyras dažnai išvyksta į užsienį.

Kelis kartus A. Urmonu buvo susidomėjusi teisėsauga, tačiau jis nebuvo teistas.

Plungės r. policijos viršininkas Saulius Vaičekauskas sakė, kad apie peiliu sužalotą asmenį informacija policiją pasiekė iš medikų. Į ligoninę su durtinėmis žaizdomis krūtinėje ir rankoje pristatytas A. Urmonas niekam pretenzijų nereiškė.

"Kol kas sunku ką pasakyti, tačiau asmuo nurodė, kad jis susižalojo pats, būdamas namuose. Jam pirmadienį atlikta operacija", - sakė S. Vaičekauskas.

Pirminėmis žiniomis, po atliktos operacijos vyro būklė stabili. Tačiau jau aišku, kad daug pasakoti teisėsaugai jis nelinkęs.

Dviprasmišką situaciją padėtų išaiškinti liudytojai. Kaip DELFI informavo skaitytojas, A. Urmonas buvo užpultas apie vidurdienį mieste, grįžtantis iš treniruotės. Sužalotas asmuo pateikė kitokią versiją.

Dėl A. Urmono patirtų sužalojimų nenumota ranka. Šiuo metu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Vietos pareigūnams būtų naudinga liudytojų, net ir išlaikant anonimiškumą, pagalba.

Galinčius suteikti informacijos, pareigūnai prašo paskambinti budėtojų telefonais: (8 448) 70192, (8 448) 70193, arba parašyti elektroniniu paštu plungesrpk.bud@policija.lt