Kurį laiką nuo futbolo atsitraukęs ir į verslą pilnai paniręs L. Varanavičius neseniai vėl sugrįžo prie futbolo vadybos reikalų. Ir tai nusprendė daryti ne bet kur, o saulėtame Kipre, kuriame vis dažniau lietuviai masiškai perka antruosius savo namus atostogoms arba susiruošia pabėgti nuo šaltos ir tamsios žiemos mėnesių.

Pirmajame savo atvirame pokalbyje be užuolankų ir pirmą kartą šalies istorijoje L. Varanavičius atskleis buvusios politikos įžymybės santykius su skandalinguoju milijonieriumi Viktoru Romanovu ir jo žlugusiu „Ūkio banku“, bandymus „užgesinti“ gautas paskolas, psichologinį spaudimą, grasinimus, naminių gyvūnėlių kūnus bei smūgius beisbolo lazdomis prie namų, kuriais siekta stabdyti bet kokias permainas Lietuvos futbolo federacijoje (LFF).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)